За нас

Основана през 1994 г. във Варна, България "Болкан Хорн" е компания специализирана в извършването на международен и вътрешен автобусен транспорт - редовни автобусни линии и туристически превози. За Вашето удобство ние пътуваме с три и четиризвездни автобуси с климатична инсталация, падащи седалки, предпазни колани, видео, DVD и аудио система, WC.

По време на пътуване по нашите редовни автобусни линии ние предлагаме безплатно чай, кафе и вестници. За Вашата безопасност ние пътуваме с двама или трима професионални и висококвалифицирани водачи и спираме през 3-4 часа за кратка почивка в съответсвие с най-новите изисквания и регламент на ЕС . Всички наши автобуси са non-smoking.

Болкан Хорн извършва трансфери от/до международните летища Варна, Бургас, Букурещ и Истанбул до/от всяко населено място в България по предварителна заявка и договорена цена без ограничение за минимален брой пътници.

Болкан Хорн отдава своите автобуси и микробуси под наем за екскурзии в страната и чужбина, както и съдейства за организиране на екскурзии с екскурзоводско обслужване по Ваше желание.

Болкан Хорн предлага на Вашето внимание и нова услуга в сътрудничество с нашия основен партньор в Лондон BHT Services  Ltd - експресен, лицензиран и CMR застрахован превоз на колетни пратки и багаж от/до Великобритания с товарните микробуси  на BHT Services и автобусите на Болкан Хорн.

Има много причини да изберете Болкан Хорн за Вашето пътуване: модерни автобуси, качествен  обслужване, разумни цени, онлайн резервации и закупуване на билети, както и добре изградена дистрибуторска мрежа - наши билети можете да закупите в 120 агентски бюра в страната.

ПЪТУВАЙТЕ С НАС И ПОЧУВСТВАЙТЕ РАЗЛИКАТА!